2016-03-31 10:12:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ne foglalkozzon mások véleményével!

Napi horoszkóp március 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. A Merkúr maradt a Kos jegyében, és kedvezően kapcsolódik a Marshoz. Ma az anyagiak tekintetében érhet el sokat, akár fizetésemelést is kaphat. Este csúcsformában lesz, és kedve támad mozogni, sportolni egy kicsit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Ön is csodálkozni fog azon, milyen simán megy minden, és milyen elegánsan el tudja kerülni a vitákat a munkahelyén. Egy családi veszekedést is el tud simítani, és jó hangulatban végződik a nap.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, a Merkúr a Marshoz kapcsolódik. Ma sikeresen le tud zárni egy ügyet, amit már régóta a szívén viselt. Anyagi szempontból is jól alakulnak az ügyei, váratlanul pénz állhat a házhoz.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Bármi is legyen a vágya, az most teljesülhet, de önnek is küzdenie kell ezért. Sok munka vár önre, és nehezen jut előre, a segítség viszont onnan érkezik, ahonnan nem is várta volna.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bak jegyében áll. Ne foglalkozzon mások véleményével, így elkerülheti a felesleges veszekedéseket. A szerelmi életében kedvező időszak várható.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében van, és a Kos jegyben is több bolygó áll, ez nagy lendületet ad önnek. Minden, ami tervként megfogalmazódik önben, sikerülni fog. Magabiztosságával lehengerel mindenkit a munkahelyén. Használja ki ezt a szerencsés napot a nehéz ügyek véghezvitelére!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Sikerekben gazdag napra számíthat. Tisztában van vele, hogy mire képes, és ezt most meg is mutathatja. Este egy váratlan telefonhívás nagy örömet szerez önnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Sikerül utolérnie magát mindennel, amivel az elmúlt napokban lemaradt. Anyagi téren is pozitív fordulatra számíthat, vagy nyer valamit, vagy valaki visszafizeti a tartozása, pedig már lemondott róla.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, a Kos jegyében pedig több bolygó is található. Nyugalom és béke veszi körül, ön is kiegyensúlyozottnak érzi magát. Használjon ki minden lehetőséget arra, hogy pihenhessen.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll, de több bolygó áll a Kos jegyében is. Nehezen viseli, hogy mindenki bele akar szólni az életébe, emiatt összeveszhet valamelyik idősebb családtagjával is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll. A Merkúr a Kos jegyében, a Mars pedig a Nyilas jegyében látható. Kellemetlen híreket kaphat, ezt a napot szívesen elcserélné egy másikra. Számítson arra, hogy a türelmét és a magabiztosságát is próbára akarják tenni. Ne vitatkozzon senkivel.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Ez az időszak kedvez a pénzügyi befektetéseknek, üzleti tárgyalásoknak, sőt, a szerencsejátékok valamelyikén is nyerhet – de ne kockáztasson nagyobb összeget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: